Sumthing  BV
Daar zit wat in!

Ventilatiesystemen

Duco’s ventilatiesystemen ventileren volgens Systeem C omdat Duco ervan overtuigd is dat dit het meest efficiënte, energiezuinige en gezonde systeem is voor een aangenaam binnenklimaat.

Binnen dit Systeem C bestaan er nog verschillende mogelijkheden en daarom ontwikkelde Duco verschillende systemen. Ontdek hier het Duco Comfort System of het DucoTronic System en beslis zelf welk systeem het best aan uw wensen en noden voldoet.
Basisventilatie

Bij Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende (ZR) ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidsbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met voorverwarming.

Ventilatie én Zonwering

Goede ventilatie zorgt er voor dat de lucht binnen gezond is, het geïntegreerde buitenzonweringsdoek zorgt voor thermisch comfort. Een combinatie van beiden garandeert een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden onder de vorm van akoestische(AK) of stormvaste (FIX) uitvoeringen of met het zonweringsdoek op een uitvalarm (CAP).


Intensieve ventilatie

Tijdens de warme zomermaanden zorgt intensieve (nacht)ventilatie, in combinatie met buiten zonwering, er voor dat het binnenklimaat van een gebouw op een natuurlijke manier beheersbaar blijft.Het grote aanbod aan muur-en raamroosters en lamellen wandsystemen, met zelfs inbraakwerende muur- en raamroosters of lamellen wandsystemen, staan garant voor een groot ventilatiedebiet, zodat er intensief geventileerd kan worden.


DucoBox WTW - Warmteterugwinning

Met de DucoBox WTW wordt het best van twee werelden gecombineerd. En net dat maak de DucoBox WTW uniek. Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie op basis van CO2-meting gaat voortaan hand in hand met warmteterugwinning uit de ventilatieretourlucht. Door in de mechanische afvoerunit, de DucoBox WTW, een WTW-unit te integreren, draagt de warme ventilatieretourlucht bij tot het opwarmen van de centrale verwarming, zowel bij laag- als hoogtemperatuurverwarming.Opbellen
E-mail