Sumthing  BV
Daar zit wat in!

Sumthing airhandling solutions

Mission statement

Sumthing BV, streeft ernaar om de energie transitie, begrijpelijk en geleidelijk bij de consument te brengen.                  Dit doen wij door de consument te informeren en te helpen de juiste systeem keuze te maken, daarnaast willen wij de rijks- en lokale overheden helpen om de vertaalslag te maken van abstract naar tastbaar.                                                Kortom de energie transitie helpen verwezenlijken tegen zo laag mogelijke kosten. We willen onze klanten een soort van 5 sterren ervaring geven, hierdoor staat klantenservice hoog in ons vaandel. Ook op sociaal gebied willen we een bijdrage leveren aan de maatschappij. 

Onze kernwaardes:

Continue inspanning voor verbetering van de leef- / werkomgeving                       

• Sociale bijdrage aan de maatschappij                                                

• Uitstekende klantenondersteuning                                                         

• Steeds opzoek zijn naar nieuwe manieren om u beter van dienst te zijn. 

Bij Sumthing begrijpen we dat een schone omgeving bijdraagt aan een goede productie, deel van onze missie is dan ook het realiseren van een gezond en fris binnenklimaat; zowel thuis als ook op kantoor, school, sportvereniging of kerk.


Met onze diensten aanbod, nemen wij u deze extra taken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent, of behoefte aan heeft! 

Kijk voor meer informatie hieromtrent op onze diensten pagina.

Opbellen
E-mail