Sumthing  BV
Daar zit wat in!

Koeling en Verwarming.


Verwarming en koeling maken een groot deel uit van uw energierekening tot wel 45 procent. Onderzoek heeft aangetoond dat in 2019  de gemiddelde energierekening zal stijgen tot 2.100 euro per jaar. Ongeveer 1.150 euro gaat op aan gas en 690 euro aan stroom. Zo'n 260 euro is voor vaste kosten. De hoofdmoot gaat op aan verwarming en of koeling , berekend over een periode van 10 jaar word de rekening geschat op meer dan 15000,- 

Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw energie rekening onder controle te krijgen, het moge namelijk duidelijk zijn dat zonder de juiste maatregelen de kosten dramatisch verder zullen stijgen.  

Laaghangend fruit

Het isoleren van uw gevels , dak en vloer zijn ingrijpende maatregelen die een enorme impact hebben op uw kosten. Deze maatregelen zijn zeker aan te raden. Maar wist u dat het laten inregelen van uw cv-installatie, uw energie rekening drastisch kan verlagen? Wij van Sumthing zeggen dan ook begin met het plukken van het laaghangend fruit. Een kleine investering met een grote financiële impact in de positieve zin van het woord.

Vraag naar de mogelijkheden , voor zowel particulier als  zakelijk. 
Opbellen
E-mail